дата на отпътуване:
ЗА НАС

„Ю Пойнт” EООД е регистриран туроператор с удостоверение №РК-О1-6817/24.04.2013г. и регистриран турагент с удостоверение №РК-01-7071/18.03.2013г.

ВИЗИЯ:
„Ю Пойнт” е български туроператор, който предлага пълно разнообразие от атрактивни услуги и съвременни решения на българския туристически пазар. В стремежа си да бъдем адекватния партньор в бранша, успяхме да съчетаем в сплотен екип млади и енергични специалисти с дългогодишна реализация в сферата на туризма.

МИСИЯ:
В „Ю Пойнт” съзнаваме колко важна в действителност е една почивка и сме напълно съсредоточени в осигуряването ѝ, комбинирайки качествено обслужване, удобство и страхотно изживяване.
Ние влагаме всичките си усилия с идеята да задоволим и най-малките потребности на нашите клиенти и сме винаги готови да предложим многообразие от дестинации с различни форми на забавление.

ЦЕЛ:
Желанието ни е да споделим натрупания опит със своите клиенти. Да ги преведем през многообразие от утвърдени дестинации, като им споделим дори и някои „тайни” кътчета.


Нашите предложения обхващат пълната гама от пътнически услуги, включително автобусни превози, самолетни билети, хотелски резервации; морски и планински екскурзии, културно-опознавателен туризъм; конгресен туризъм; фотолов и др. Освен стандартните екскурзии, осигуряваме на своите клиенти персонални бутикови пътувания.

КОРПОРАТИВЕН ТУРИЗЪМ
Конферентен консултант и организатор за провеждане на международни събития и прояви. Пeрсонализирани делови пътувания в България и чужбина, семинари, тийм билдинг, професионални празници.

ХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ
Релаксиращи, разкрасяващи и оздравителни програми в най-добрите SPA&Wellness хотели в България. Уикенди, Празници, Морски дестинации, Еко и Селски, Планински курорти.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ
Организиран транспорт, коли под наем, трансфери, професионални преводачи, екскурзоводи, водачи.

Благодарим Ви, че избрахте нас.
За нас е удоволствие да Ви обслужим и чест, че сте наши клиенти!

С уважение, Екипът на „Ю Пойнт"


Лиценз за туроператорска дейност
Лиценз за турагенстска дейност
Задължителна застраховка "Отговорност на туроператора"