дата на отпътуване:
ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК
ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК

Уважаеми клиенти,

За нас е удоволствие да представим на Вашето внимание атрактивна идея за перфектния подарък.
Ако се чудите, какво ще зарадва близките ви хора, то ВАУЧЕРЪТ ЗА ПОДАРЪК е идеалният избор! Така Вие подарявате незабравими мигове - от приятна и неповторима почивка. Направете един необикновен подарък!

От "Ю Пойнт" можете да закупите ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК за туристически услуги на избрана от Вас стойност. С ВАУЧЕРЪТ ЗА ПОДАРЪК можете да изненадате приятно всеки.
Изборът на подходящ подарък за любим човек е предизвикателство за всеки от нас – за най-близките желаем най-доброто!
И за да направим Вашия избор по-лесен и по-приятен, а Вашият подарък по-вълнуващ и оригинален, Ви предлагаме да се възползвате от услугата „Ваучер за Подарък” на "Ю Пойнт".
Тя се предлага в няколко варианта, за да имате пълната свобода сами да определите как е най-добре да изненадате своите близки. Вижте нашите предложения:

"Ю Пойнт" Ви предлага следните видове ваучери-подаръци:
 • Ваучер – подарък за определена стойност
Този вид ваучер – подарък е на определена от Вас стойност. С него Вие предоставяте възможността на човека, на който го подарявате, да избере един от продуктите поместени в интернет страницата на Ю Пойнт. Ваучерите – подаръци за определена стойност са с неограничен период на валидност. Оригинален ваучер за настаняване се издава след уточняване на конкретната резервация.

 • Ваучер – подарък за конкретен хотел с отворени дати
С този ваучер Вие определяте дестинацията, хотела, броя хора, вида на помeщението, в което ще бъдат настанени гостите, пакета по който ще бъдат настанени и услугите които ще ползват в хотела. Притежателят на ваучера сам определя датите, за които желае да го ползва, като е необходимо да направи резервация поне седмица преди датата на настаняване. Валидността на ваучерите подаръци за конкретен хотел с отворени дати зависи от това, за кой период е сумата заплатена от поръчващия ваучера. Оригинален ваучер за настаняване се издава след уточняване и потвърждаване на конкретните дати.

 • Ваучер – подарък с конкретни параметри
При този ваучер Вие определяте датите, продължителността на престоя, дестинацията, хотела, базата на настаняване, брой хора, вида на помещението, в което ще бъдат настанени и услугите които ще ползват гостите. Валидността на ваучера е за избраните дати и конкретната резервация. Заедно с ваучера – подарък се издава и оригинален ваучер за настаняване в хотела.

ОБЩИ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ВАУЧЕР – ПОДАРЪК ОТ "Ю ПОЙНТ"

Всеки издаден ваучер – подарък от "Ю Пойнт" е официален документ с уникален номер. Притежателят на ваучера получава правото да получи вписаните във ваучера услуги, при упоменатите в конкретния ваучер условия.

 • Ваучерът – подарък не служи за настаняване в хотела или за пътуване по избраната екскурзия /почивка.
 • При представяне на ВАУЧЕРА приносителят има право да ползва туристическа услуга предлагана от "Ю Пойнт" за стойността на ВАУЧЕРА.
 • Необходима е предварителна заявка за избраната туристическа услуга, след което се издава туристически ваучер за предоставяне на туристически услуги.
 • Наличните свободни места са предмет на изрично потвърждение от страна на "Ю Пойнт".
 • Ваучерът се използва еднократно.
 • Ваучерът не може да се заменя с неговата парична равностойност.
 • Ако ВАУЧЕРЪТ е на стойност по-голяма от заявените услуги разликата може да бъде възстановена.
 • Ако ВАУЧЕРЪТ е на стойност по-малка от заявените услуги разликата до пълния размер се доплаща от клиента, ползващ туристическата услугата.
 • В случай на кражба или загуба, ваучерът не може да се преиздава.
 • Валидността на ваучера е посочена в самия ваучер.

Очакваме Ви - с радост ще помогнем да подарите красиви и неповторими спомени на любимите си хора!