дата на отпътуване:
КОРПОРАТИВЕН ТУРИЗЪМ
Нашите предложения към Вас:

КОНГРЕСЕН ТУРИЗЪМ
Конферентен консултант и организатор за провеждане на международни събития и прояви.

КОРПОРАТИВНО ОБСЛУЖВАНЕ
Пeрсонализирани делови пътувания в България и чужбина, семинари, тийм билдинг, професионални празници.

Нашата услуга се изразява в разработване на цялостната концепция на Вашата международна проява или бизнес събитие и включва следните елементи на дейност:

  • Предварителна дейност – в зависимост от темата и формата на Вашият проект ще изготвим организационен план и ще оптимизираме финансовия бюджет.
  • Конферентна дейност – ще направим избор на конферентна зала с модерно техническо оборудване, кабини за симултанен превод, професионални преводачи, протоколни прояви, рекламни реквизити и декорация, пресцентър.
  • Туристическа дейност – ще предложим настаняване при най-подходящи цени и условия в хотелски комплекси висока категория с отлично качество на предлаганата услуга, хранене, транспортни услуги с висока категория леки автомобили, микробуси и автобуси.
  • Съпътстваща дейност – ще организираме екскурзионни програми с посещение на исторически места и забележителности, дегустации в най-атрактивните винарни, развлекателни шоу-програми с тематика по избор.
  • Придружаващ специалист – ще осигурим наш представител по време на проявата, който ще бъде в непосредствен контакт с Вас, ще координира цялостната организация свързана с дейността на партньорите и ще следи за качественото изпълнение на заявените услуги.

Избора да ползвате услугата на конферентен консултант и организатор ще Ви освободи от ангажименти свързани с организационните дейности, за да Ви даде възможност да фокусирате Вашето внимание единствено върху темата и подготовката на деловата част. Това ще гарантира изключително високото ниво на събитието и Вашият успех. А Вашият успех е важен за нас!

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ
Организиран транспорт, коли под наем, трансфери, професионални преводачи, екскурзоводи, водачи.